Masthead header

Surf utan uppkoppling

 

Det är lite si och så med internetuppkopplingarna här på Rhodos. Men vad gör det, det går ju att surfa på annat sätt. Har gjort ett varv runt Rhodos i bil och stannade till på södra udden för att plåta lite surfare. Kitesurfaren Dirk Fleischer från Tyskland ägde vattnet. Dirk lättade och flög säkert 15 meter över vattenytan där han tog av sig brädan ett tag, satte den på plats igen och landade snyggt för att surfa vidare. – Är du proffs undrar Magdalena när han kommer in till land för lunch. – Nej jag är ingenjör och konstruerar BMW bilar, surfar gör jag för att glömma bort allt vad bilar heter. Han kanske borde konstruera flygplan istället? Mer att läsa i Novair/Apollos flygmagasin Stopover i vinter.

Undrar varför vindsurfarna krockar just här?

 

Karin - 2 september, 2011 - 06:04

:-)))

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*