Masthead header

Özz nujen

Özz NujenÖzz Nujen

För några år sedan hade Gotland världens bästa radiokanal, Just radio 92 eller 93, nånting. Absolut bästa musiken och Australiensaren Jay som skötte snacket, givetvist på engelska. Kanske var det därför den var tvungen att lägga ner eller var det därför att någon ägare drog med stålarna?  Jay hade det fantastiska innvaaaanddrahorroskoopet där han läste upp ett horoskop ur en dagstidning på sin coola aussi-svengelska.  Det kunde låta – Skiten (skytten)-idaag…  Jag ringde Jay en gång när det var tävling, förmodligen var det ingen annan på Gotland som lyssnade, och vann tre helikopterbiljetter. Turen över Visby överlåt jag till mina söner och min idag 85 årige svärfar, som älskar att flyga. Pengarna till stationen kom från allmänna arvsfonden och, Özz Nujen vars lillebror vars sidekick till Jay. . – Fan va pengar jag pumpade in, sa Özz när jag träffade honom idag. Det var det värt Özz! Tisdagen den 1 juli framträder Özz på Gutavallen i Visby, det är för övrigt Sverigedemokraternas dag under Almedagsveckan. Jag kommer dit Özz!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*