Masthead header

Hästfest

Web_ElitloppetBjörn Goop jublar efter segern i elitloppet igår

Det tog mig dryga fem timmar igår att bevaka elitloppet. Själva loppet tog en minut från start till mål. Av den minuten var det ca 5 sekunders fotografering. Det är alltid struligt med parkeringsplats, att hitta fotovästar och ingen av dom som jobbar vet något om någonting. Det är dessutom nästintill omöjligt att ta sig fram bland alla människor och bilköerna är långa när evenemanget är slut. Att förbereda dom ca 5 sekundernas plåtning tar också sin tid. Det är buskar och stolpar ivägen överallt och ytan att stå på är minimal. Men planeringen gav resultat. Då Björn Goop och hästen Timoko korsade mållinjen som segrare jublade han rakt in i min lins.

Web_Elitloppet2Björn Goop kastar piskan när ha korsar mållinjen som segrare.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*