Masthead header

Victoria i kvällsljus

Kronprinsessan VictoriaJag blev inbjuden till Sverige middagen på slottet i fredags. Inte på käk alltså utan som plåtis för TT. Prins Daniel kom fram till oss fyra tappra fotografer och bad oss hålla igen på blixtarna. – Jag får så ont i huvudet, sa han. Den har jag aldrig hört på mina 24 år som fotograf. Men vi höll igen och jag började utnyttja det sista av kvällsljuset som silade in genom slottsfönstren. Faktum är att om Daniel inte sagt något hade nog inte den här bilden på kronprinsessan Victoria aldrig blivit tagen.Kronprinsessan Victoria

Katarina - 19 maj, 2014 - 09:18

Jättefint! Och hoppas du får bra kontakt med hovets nya presschef Margareta Thorgren, tidigare Scandic där jag hade lite Grand med henne att göra.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*