Masthead header

Hungrig på Gondolen

 

Gondolens uteservering i augusti

Så är det offentlig att jag skall göra boken om Erik och Anna Lallerstedt och deras eminenta restaurang Gondolen. När Viggo Kavling, som är redaktör för boken, ringde tackade jag ja direkt, klart man är hungrig på ett sånt läckert uppdrag. Arbetet kommer att hålla på ett tag och nu är uteserveringen färdigplåtad. Har nu tillbringat några förmiddagar i köket bland hummrar, nybakat bröd, ankbröst, färska jordgubbar, gräddsåser osv. Tyvärr kan jag inte bjuda på maten med väl ett smakprov på några av bilderna. Har du ett speciellt minne från Gondolen så klicka här: http://bit.ly/Uzqhzy

Nyskalad potatis

Erik och Anna Lallerstedt

Ett ankbröst kommer flygande

Många bönor blir det

Peter Holgersson - 2 oktober, 2012 - 05:39

Kul reportage och smart val av fisheye utan att distorsionen alls blir tydlig! Hoppas du fick käka också!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*