Masthead header

Nya höjdare

Måndagen var en höjdardag tillsammans med Barbro Kolossa Bjur på Globen. Vi plåtade personal och prylar och hade oförskämt roligt på jobbet. Det senaste påhittet är att man kan bli avbildad i Skyviewn. Vi testade såklart…

I nya numret av Entreprenör är mitt jobb om björnarna i Finland publicerat. Jag har även skrivit texten och satt rubriken till bilderna. Har även gjort omslaget på Mats Brolin som ni ser ovan samt några jobb till i magasinet. Redigeringen står Peter Jidesten för och layouten på de senast omslagen är så snygga.

Kollega kör mina bilder på Magdalena Ribbing i nya numret.

Fackförbundet DIK anammar Filterformatet och gör nu en pigg tidning med namnet PING. Till första numret plåtade jag Alexander Bard i Visby i somras.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*