Masthead header

Priser för Orientering och Turistiska Äventyr

Det går bra nu, ivarjefall för några av mina kunder. På tidskriftsgalan vann Svenska turistförenings magasin Turist i klassen årets bästa förstasida, Familjemagasinet Äventyr vann klassen årets omgörning och så är två av orienteringsdamerna nominerade i idrottsgalan. Stort GRATTIS till Anders Tapper och Mårten Leo på Turist, Veronica Linarve och Michael Tjelder på Äventyr och så håller jag alla tummarna för Helena Jansson och Tove Alexandersson på kommande Idrottsgala.Jag och Veronica på uppdrag för Äventyr i norra FinlandFlyga drake, ett reportage för TuristHelena Jansson på väg mot seger i Globen?Dagens rykande färska Skogssport pryds av en bild jag tog i skogarna runt Järfälla för ett par veckor sedan.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*