Masthead header

Färgstarka kopplingar

Carolina Ström, en färgklick i tillvaron

Läste någonstans att var sjätte människa på jorden har någon gemensam beröringspunkt med varandra. Carolina Ström från skolan makeupstudion hjälpte mig sminka inför en företagsplåtning på Globen igår. Carolina kommer från Vansbro i Dalarna och när jag frågade vad hon sysslat med tidigare svarade hon att hon jobbat på simhallen i Vansbro. Drog mig till minnes att jag och frilansreportern Ann-Helen Meyer von Bremen gjorde ett reportage om en familj för Sveriges Natur där uppe för något år sedan och att mannen också jobbade i simhallen. Det visade sig var Carolina förra chef Tapani Röyttä vi besökte den gången. Världen är bra liten konstaterade vi båda. Senare igår kväll sjunker jag djupt ner i en stor röd fåtölj för att kolla in Landet Brunsås. Vem dyker upp som gubben i lådan i det programmet? Jo såklart Ann-Helen Meyer von Bremen! Cirkeln var sluten. Carolina är klar med skolan om ett par veckor och beredd att rycka ut med sin stora rullande sminkväska. Om någon behöver lite färg i tillvaron når ni henne på carolinasmakeup@hotmail.comCarolinas förre chef Tapani Röyttä med sin familj plåtade jag på uppdrag av Sveriges Natur i april 2008.Bra jobbat Carolina, det gör vi om.Landet brunsås gänget med Henrik Schyffert, Lotta Lundgren och Erik Haag plåtade jag inför seriestarten i Villa Källhagens kök i januari 2010 på uppdrag av Scanpix.Ann-Helen Meyer von Bremen i aktion när hon håller i en test av ekologiska viner för Naturskyddsförening. Bilden tagen på uppdrag av Sveriges Natur.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*