Masthead header

Mykologisk höst

Första uppslaget i Sveriges Natur

Har hört att det finns gott om svamp i år. Förra året var jag och Michaela Lundell ute en heldag på Gålö med Stockholms svampvänner och Sveriges Mykologiska Förening. Dom var inte så intresserade av den ätliga svampen precis utan letade upp en mängd små och udda arter för att studera närmare i sina luppar. Reportaget finns att läsa i Naturskyddsföreningens tidskrift Sveriges Natur som kom ut i förrgår. Ett annat svampreportage gjorde jag tillsammans med Mats Ottosson på Gotland, då med betydligt godare resultat. Tryffelsaffarit hittar ni i Resemagasinet Äventyr som kommer ut idag. Vi får väl se om det dyker upp något svampjobb även i år, annars får det bli Hötorgets svampförsäljare på väg mellan jobben inne i stan.Tryffelhunden Java in action

Tryffel är en krydda i tillvaron

Ärggrön kragskivling, bara en sån sak

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*