Masthead header

Mästarnas mästare

När DN ringer och erbjuder uppdrag idag måste jag tyvärr tacka nej då jag lånat ut bilen till en familjemedlem. Då svarar DN att vi hämtar dig! Så ja, nu kommer berget äntligen till Muhammed. Bilderna är nu levererade till DN och i brevlådan ligger en rykande färsk Skogssport, också den med bergsanknytning. Bilderna jag tog under orienterings VM i Aix Les Bains i Frankrike fyller ettan och de första 39 sidorna, samt en affisch. Mästerskapets mästare Annika Billstam, Helena Jansson och Linnea Gustafsson är såklart omslagsflickor. En annan Mästarnas mästare kan bli Annichen Kringstad, kommunikationschef på orienteringsförbundet. Hon är för tillfället i Ungern för att spela in nya avsnitt av SVT programmet Mästarnas mästare. Annichen hann med att bli sexfaldig VM guldmedaljör och vinnare av Bragdguldet, Jerringpriset samt Årets idrottskvinna under 1980-talet. Vi träffades en del under VM i Frankrike och det jag såg av Annichen gör att jag tror hon blir svårslagen. Lycka till Annichen så ses vi på mötet den 20:e …

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*