Masthead header

Greklandsvecka

Rhodos galma stad

Är i Grekland och gör ett ”island hopping” reportage runt Rhodos den här veckan. Frilansreportern Magdalena Persson och jag fick fortsatt förtroende efter vårt Indienreportage vi gjorde för magasinet Stopover i mars och som nu ligger i varje stolsficka om ni reser med Apollos flygbolag Novair. Stopover och resemagasinet Äventyr som jag också frekvent arbetar med är båda nominerade till Publishingpriset som delas ut den 18 oktober. Det är nästan 30 år sedan jag var här sist. Då var det min första utlandsresa någonsin och allt var nytt och spännande. Idag när resandet blivit en del av mitt jobb känns det kanske inte lika spännande men tro mig när jag tycker att jag har bästa jobbet som har förmånen att få jobba för prisnominerade tidningar med världens bästa Magdalena.

Att landa i cockpit har sina bildmässiga fördelar. Rhodos stad strax innan landning.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*