Masthead header

Lyfta eller inte lyfta?

Frågan hela tisdagen var: lyfta eller inte lyfta. Flög från Arlanda till Landvetter på morgonen för att göra ett jobb om ”grön flygning” åt Novair. Väl i Götet och redo för första intervjun började askmolnet från Grimsvötn att komma oroväckande nära. Skulle jobbet spricka och kunde vi komma hem med vår 19.05 flight? För säkerhets skull bokade jag upp en hyrbil. Några räkmackor och några presentationen senare fick Novair klartecken att genomföra flygningen. Satt i cockpit och plåtade  under inflygningen och landningen, en av bilderna ser ni här. Klockan 18 var det kört, askmolnet var ett faktum och den bokade hyrbilen var var hårdvaluta. Det blev en ”grön hemkörning” till Arlanda när vi fyllde upp bilen till sista plats. Anders Fred, vd på Novair körde hela vägen och jag bildbehandlade klart jobbet på passagerarplats.

Anders Fred

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*