Masthead header

Arkivare

Familjemagasinet Äventyr vill använda bilden från det gamla kalkbrottet Smöjen på Gotland som numer förvandlats till en badplats. Ursprungligen gjorde jag en serie bilder från nerlagda kalkbrott på uppdrag av SAS flygtidning Scanorama men den här bilden har sedan varit publicerad i Vagabond, Äventyrliga familjer Kollega och Turist. Den förste juni åker jag även på uppdrag för med Familjemagasinet Äventyr, denna gång till Hardanger i Norge.

Det tyskaspråkiga magasinet Norr Magazine hör senare samma dag av sig och vill använda bilden från Jukkolaorienteringen i Lappo juni 2007. Bilden är tagen ca kl 23.30 och midnattssolens strålar flödar i motljuset strax innan herrarna skall ge sig iväg.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*