Masthead header

Martin Stenmarcks dröm

 

Plåtade Martin Stenmarck i Kaknästornet idag. Martin är ny programledare i TV4s ”Kvällen är din” som börjar sändas på lördag. Under intervjun framkom det att hans stora dröm är att flyga Gyrokopter, en sån som James Bond flög i någon av filmerna. Som lite lätt flygrädd fotograf tackade jag för några år sedan glatt ja till ett jobb för DN motor. Uppdraget: att flyga just Gyrokopter. Att sitta 300 meter upp i luften i en kanotliknande farkost var en sånäradöden upplevelse man kan komma. Att dessutom vara tvungen att göra det två gånger gjorde inte saken bättre. Men Martin, been there done that ….En av bilderna jag tog från en gyrokopter. Om den inte är riktigt skarp beror det på en viss darrighet hos fotografen.

Mona Rönningen - 31 maj, 2011 - 09:52

Bra jobbat Sören! Att du vågade! För mig räcker det att hänga upp gardinerna för att få svindel!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*