Masthead header

På allmän begäran

web_kungenPå begäran: Kungliga familjen i nationalskrud

Det är några intensiva veckor nu för kungahuset och Regeringen. Det innebär också mycket jobb för mig. Har senaste veckan, på uppdag av TT och Regeringskansliet plåtat Indiens, Norges, Tanzanias och idag Finlands statsöverhuvuden tillsammans med Stefan Löven. Anledningen till alla statsbesök är att vi såklart vill visa upp moder Svea när hon är som vackrast. Många har frågat hur bilden blev i lördags på slottet, så på allmän begäran visar jag den här ovan. Kul blev det när artisten Sara Larsson, lite chockad såg mer på Prinsessan Madeleines mage än mötte Prinsessans blick. Mellan jobben på Slottet och Rosenbad har det blivit en sväng på Globens tak för att göra nya nya bilder till Skyviewn, dykplåting på Björkvik till Nacka Värmdöpostens reportage om oss dykare, Cirque de Soleil i Globen och lite annat. Jag vill också passa på att lansera min och Jenny Frejings nya hemsida www.babydykare.se. Vi kommer att ta babysimmsbilder till en ny höjd. Ett smakprov nedan.

web_kungen_2Sara och Madde

web_Babysim_150521_1

www.babydykare.se

WEB_Soren och Jenny Portratt 1Jenny och jag ser lagom galna ut i barnpoolen i GustavsbergWeb_Dyk_Hanna_Cornelia_04Mina dykkompisar Hanna Adolfi och Cornelia Larsson på 12 meter i Björkvikweb_Cirque_de_Soleil_11Cirque de Soleil i Globen, fredagskväll

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*