Masthead header

Dansant värmebölja

SAX_5697Sigrid Bernson och Anton Hysén

Har just kommit hem från finalen i Let’s Dance som jag bevakat för TT nyhetsbyrån. Det var första gången jag såg programmet så nu vet till och med jag vad folk tittar på på fredagskvällarna. Jag kan avslöja att värmen i lokalen i Frihamnen säkert passerade 35 graderstrecket långa stunder. Vi fotografer som sitter still i T-shirts och dricker vatten klagar. Att då dansarna orkar med sin uppgift i denna hetta är obegripligt.  Men värmen till trotts gick glädjen hos vinnarparet Sigrid Bernson och Anton Hysén gick inte att ta miste på. I skrivande stund kliar det till på halsen och en guldkonfetti trillar ner på golvet. Guldflagan har limmats fast av svett.SAX_5296SAX_5323SAX_5344SAX_5353SAX_5399SAX_5654SAX_4869

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*