Masthead header

Boll(s)kalle

SÖDERTÄLJE 20150429 Täljes Aaron Anderson dunkar in en tvåpoängare i basket SM-finalen mellan Södertälje och Uppsala på onsdagen. Södertälje Kings vann matchen och är därmed SM-mästare.

Aaron Anderson dunkar in en tvåa

Södertälje Kings blev svenska mästare i basket igår. Täljehallen var tillsammans med Scaniarinken mitt andra hem under de åren 1997-2001 då jag jobbade på Länstidningen i Södertälje. Det var riktigt roligt att träffa alla gamla arbetskamrater som var på plats i arenan. Stämningen var på topp, Robban Tennisberg skrek från läktarplats JAAAAAAAA efter varje tre poängare Kings satte, LT:s fotograf Magnus Grimstedt bara mös och efter slutsignal trodde jag taket skulle lyfta. Det är häftigt att uppleva idrott när den är som bäst. Uppdragsgivare TT Nyhetsbyrån.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*