Masthead header

Bland drakar och elever

Drakfiskar utanför Phi Phi Island. Foto Sören Andersson www.2see.se

Drakfiskar utanför Phi Phi Island

Stora drakfiskar på det nysänkta vraket utanför Phi Phi öarna.

Har nu varit på Koh Lanta i några veckor där jag och Maja Suslin håller fotokurser för andra året. Det börjar kännas som ett andra hem här. Deltagarna har varit otroligt nöjda med vår grundkurs och det är i deras glädje och tacksamhet vi får igen allt jobb vi lägger ner på kursplaneringar och alla förberedelser.
Vi har lärt oss väldigt mycket och på torsdag drar vi igång porträttkursen. Har också hunnit med att bli färdig instruktör i undervattensfotografi med rätt att certifiera PADI:s UV-foto nivå 1 och 2. Har bara hunnit dyka vid två tillfällen hittills men det skall det bli ändring på nu. Har varit lite trögt i år, det kanske beror på att vi valt en felaktig tid på säsongen? Det är mycket att tänka på för att få ett sånt här projekt att lyfta, inte bara att åka hit och tro att allt löser sig. Imorgon är det avfärd 06.42 med Anders Harlin för fotodyk på Hin Bida.

Web-VattengympaKlart Tiger skall vara med när vi har friskvård!

IMG_5014_webTack Richard Reardon för utbildningen och bilden!

webAlma_02Bästa Alma Wickman, du gjorde en stor insats som modell på grundkursen i fotografi förra veckan.

Web_Skorpionfisk_01

Ser ni skorpionfiskes öga? Kamouflage på högsta nivå.

Foto: Sören Andersson www.2see.se

Dykrev utanför Phi Phi Island

web_AX_2105

Nya dykrevet utanför Phi Phi Island

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*