Masthead header

Röda havet – Divemaster nästa

Foto: Sören Andersson www.2see.se

Röda havet – Muränan George 30 år

Muränan George, 30 år tittar ut ur sin gömma

Har varit i Röda havet en vecka och plåtat lite under ytan. En på många sätt fantastisk och lärorik upplevelse. Att kasta sig baklänges med negativ flytkraft ur en zodiac och ramla 25 meter ner i det stora blå är en obeskrivlig känsla. Jag kämpar på i PADI-systemet och målet är att få certifiera dykare i UV-Fotografering. För det måste jag nå nästa nivå som är Divemaster. Teorin är avklarad samt en del av praktiken men det återstår en hel del. Det är både kul och utmanande att ta fotograferingen ett steg längre och addera andra färdigheter. Redan för 20 år sedan drömde jag om detta och nu lever jag drömmen, life is good.

webEgyptendyk_2014_22

Andreas Johansson testar en av BSA motorcyklarna på vraket Thistlegorm.

 

webEgyptendyk_2014_15

Röda havet – Bluespotted stingray

webEgyptendyk_2014_23

Drakfisk på vraket Thistlegorm

webEgyptendyk_2014_24

Röda havet – Thistlegorm

 

www.2see.se

Nerstigning i Röda havet

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*