Masthead header

Drinkar, Fotboll och Porträtt

Drinkar GondolenGondolen i tisdags

Det har varit en skön vecka med blandade plåtningar. Att det är val senare i år har börjat märkas. Först ut i raden av politiker var Centerns Annie Lööf som jag träffade i torsdags. Plåtade dom sista bilderna till Gondolens entré och skyltfönster i tisdags, så nästa gång ni skall ta hissen till 11:an kan ni kolla lite extra till vänster. Urban Bäckström slutar vd för Svenskt Näringsliv och ersätts av Carola Lemne. Pressbilderna på henne tog vi i onsdags. Igår var det så allsvensk fotbollspremiär, för min del alltså. På uppdrag av TT gjorde jag matchen DIF-BP på Tele2 arena. Det känns lite konstigt att komma till arenan och ”bara plåta fotboll” och inte längre arbeta mot boken av bygget.

Drinkar GondolenSynd man skulle köra bil hem

Blog_DIF_BP_03Djurgårdens Aleksandar Prijovic slår in 3-2-målet framför BP:s målvakt Ivo Vazgec …Blog_DIF_BP_04… och jublar …Blog_DIF_BP_05… och jublar ännu merBlog_DIF_BP_02Andreas Johansson flyger änBlog_DIF_BP_01Djurgårdens Erton Fejzullahu kämpar mot Brommapojkarnas Tim BjörkströmChris KulikChris Kulik för entreprenörCarola LemneCarola Lemne för Svenskt NäringslivAnnie LööfAnnie Lööf för tidningen Vision

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*