Masthead header

Trassligt för Tove

Blog_Medel_Tove_01Här strular Tove Alexandersson  bort guldmedaljen

Är i Portugal och bevakar Orienterings EM för TT just nu. Första dagen började bra med guld och silver. Igår var guldet nära med Tove trasslade in håret i ett stängsel. Det gäller att ha lite flax ibland och vara på rätt plats och bilden har publicerats i samtliga nättidningar och även i SVT:s Sportnytt igår. Hur det ser ut i papperstidningarna vet jag inte och det är väl knappt någon som läser dom ändå.Blog_Stork

Orienteringsskådande storkORIENTERING-EM 2014Tjuren Ferdinan landskap i PortugalORIENTERING-EM 2014Helena Jansson var missnöjd med gårdagen
ORIENTERING-EM 2014Jerker Lysell tog silver och Jonas Leandersson tog guld på sprinten.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*