Masthead header

Manta på Koh Lanta

blogManta_07Alla bilderna på Ocean Manta rays på Hin Daeng i Thailand plåtade jag tidigare idag

Så var vår första fotokurs på Koh Lanta till ända och allt har gått över förväntan bra. Nästa år är alla som vill lära sig mer om fotografering välkomna att anmäla sig till mig. Vi arrangerar kurserna tillsammans med Lanta Divers. Lanta Divers grundare och ägare Maj-Britt och Ulf Pettersson som kan ön utan och innan och fixar gärna boende, transporter och utflykter. Om ni undrar vad man mer skall göra på Koh Lanta när det inte är fotokursdagar så är svaret enkelt. Gör som jag, hoppa ner i havet och upplev helt galna dyk med mantorna på Hin Daeng.blogManta_08blogManta_09blogManta_10blogManta_11blogManta_12blogManta_13blogManta_14

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*