Masthead header

Mat är koncentration

GONDOLENDet har varit en blandad kompott av jobb sedan jag kom hem från Bandy VM för ett par veckor sedan. Alltifrån SHL hockey för TT till reklamkampanj för Woody’s, reportage på Sorunda korvfabrik och Engelska skolan till Entreprenör. Porträtteringar på Lottie Knutson och Sara Muhammar för DIK, plåtning till Globens och Gondolens nya webbsidor, en sväng till Halmstad för Försvarsförbundet igår mm mm. Och så packa en ny resväska såklart. På torsdag bär det av till Koh Lanta i Thailand för att hålla lite fotokurser. Idag har det dock varit en matig dag. Att få samarbeta med några av landets främsta matkreatörer på Gondolen är helt underbart. Alla lägger ner sin själ i sina skapelser. När jag vrider och vänder på tallrikarna, kolla ljuset, ändrar lite, reflekterar med foliebitar och slutligen trycker på avtryckaren har det varit en sådan tystnad, förväntan och koncentration från alla inblandade att ljudet från slutaren känns som ett pistolskott som slutligen träffar målet. Om ni vill veta hur maten smakar kan jag rekommendera ett besök ganska högt över slussen.GONDOLENGONDOLENGONDOLENGONDOLENGONDOLEN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*