Masthead header

Kall men varm tant

WEB_SPORT

Finlands chans till guld flög sin kos i semifinalen mot Ryssland

WEB_SPORTErik Pettersson jublar

Det lär nog vara svårt att gå i pension från det här yrket. Jag träffade ett levande bevis på det idag. I 22 minusgrader sitter Olga Kovshikova utan handskar och plåtar bandy för en nyhetssajt i Irkutsk. En härlig tant med 100 procents inlevelse i bandyn. En annan som vägrar ge upp är Lasse Sandlin, pensionerad reporter från Aftonbladet. Lasse är här som turist och bloggare. Han gav mig ett ex av en rysk dagstidning där en av mina bilder från Somalias första bandymål är publicerad. Bilden verkar uppenbart snodd från Aftonbladet.se. Klockan är nu 01.30 här i Irkutsk och 17.30 i Sverige. Imorgon spelar Sverige final mot Ryssland kl 14.00. Matchen sänds direkt i TV4 kl 08.00. Hur många av er tittar då?

WEB_SPORT

Olga!

Blog_Är detta okej?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*