Masthead header

Cepeh i Sibirien

WEB_SPORT

Sverige vs Ryssland

Det börjar bli kallt nu. I andra halvlek mellan Sverige och Ryssland igår kväll kröp kvicksilvret ner under -25. Problemet är att andas rätt. Minsta utandning på kamerabakstycket och knappsatsen och displayen fryser till is direkt. Funderade ett tag på var i Irkutsk det går att köpa en snorkel? Men dykaffärer i Sibirien är troligen inte det lättaste att hitta. En annan sak som verkar svår att få tag i är broddar till skorna. Det finns inte ens ett ord för broddar på ryska, men broddar skall det ändå finnas. Som dom säger om konstiga saker här i Ryssland: Normal. Broddar lär behövas på söndag om Sverige vinner guld och jag skall halka runt på blankisen för att plåta jublet.

Web_Visumbild

Med  kyrilliska bokstäver heter jag Cepeh, där ser man

WEB_SPORT

Nästan fullsatt på Trud stadion igår kväll

Blog_jag

En snorkel skulle sitta fint

WEB_SPORT

Rysskylan som kvällstidningarna brukar hota med är här, var annars!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*