Masthead header

15 tidszoner och 70 grader

Blog_Bahia_Drake_02White faced monkeys hänger utanför mitt fönster i Bahia Drake bay, Corcovado national park i Costa Rica

För några år sedan gjorde jag ett jobb i Indien och mellanlandade i Sverige några dagar innan det bar av till Grönland. Nu är läget nästan det samma.

Sista stoppet på Costa Rica resan är nationalparken Corcovado i södra delen av landet. Vi har parkerat hyrbilen i Sierpe och tagit sjövägen in i parken. Igår var det treeking under en  halvdag med många och stora naturupplevelser. Bland annat stötte vi på en sovande Tapir som lite småsurt vaknade ur sin dagssömn. Tyvärr har mitt 300 2,8 havererat och en kamera mår inte speciellt bra efter regnskogens fukt men några bilder har det ändå blivit.

På onsdag åker jag San José – Miami – London – och landar i Stockholm torsdag kväll. På lördag förmiddag bär det av via Moskva till Irkutsk för bevakning av Bandy VM för TT. En resa mellan 15 tidszoner och ca 70 grader.

Blog_Bahia_Drake_03

Corcovado vimlar av livBlog_Bahia_Drake_05Blog_Bahia_Drake_06Spindelhona med en av sina små hanarBlog_Bahia_Drake_14En annan typ  av spindelBlog_Bahia_Drake_16Stor lycka att få se en Tapir i frihet.Blog_Dyk_01Tina under dagens första dykBlog_Dyk_03

En koffertfisk vilar i en skreva

Blog_Samara_08Hon tar hästen via stranden för att hämta lillbrorsan från skola

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*