Masthead header

Hades i Paradiset

Web_Arenal_04

Bladmyror som stretar

Efter en seg start på Costa Rica resan med försvunnet bagage i tre dygn, kraftig förkylning och några brutna revben efter ett fall i regnskogen börjar det nu att ordna upp sig. Costa Rica är ett existerande paradis och det är grymt att vakna upp tidigt på morgonen till ljudet av hårdrocksgraulande apor. Artrikedomen är enorm och det är djur överallt. Höll på att köra över en ca 70 cm stor ödla med min 4wd bil igår. 4wd är ett måste med tanke på att man korsar floder och klättrar i branta grusbackar. Imorgon är det avfärd i ottan till Bahia Drake på Osa peninsula i södra Costa Rica och nu kan jag äntligen hålla i kameran igen när revbenen börjar läka. Så räkna med lite mer djurbilder och förhoppningsvis lite dykbilder snart. 

Web_Monteverde_05Vandrande pinne i Santa Elena National park

Web_Monteverde_20Grön Viper, hyfsad giftig, plåtad i Monteverdes regnskog
Web_Samara_01Pelikan som fångar fisk i Samara, norra Costa Rica

Web-Arenal_05Vulkanen i Arenal, ca en timme efter fallet som knäckte mina revben. Men skam den som ger sig!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*