Masthead header

August PO-esi

Eva Röse konferencier för Augustpriset, tillsammans med nominerade författare i fackboksklassen: fr. vä Bea Uusma, Lena Sundström, Dan Josefsson, Marie Mandelmann, Gustav Mandelmann och Tore Janson

Idag var det åter dax, för 25 året att presentera årets upplaga av de nominerade till Augustpriset. För min del är det tredje året i rad jag plåtar för organisationen Augustpriset och Svenska Förlägareföreningen. PO Enquist är en av de nominerade och 2011 fick jag uppdraget av den franska nyhetsbyrån AFP att plåta PO Enquist i sitt hem på Söder i Stockholm. Språkförbistringen var total när den franska reportern beställde jobbet på engelska och min franska är ”sådär”. Svenska var inte att hoppas på så det var knappt jag hittade till adressen. Efter ett par felrigningar på olika porttelefoner hittade jag tillslut rätt och PO Enquist öppnade dörren.PO Enquist är nomineradHemma hos PO Enquist på jobbet för franska nyhetsbyrån AFP 2011

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*