Masthead header

Läktarbesök

Tele2 arenas VIP ytor

Var på Tele2 arena ikväll för att plåta VIP ytorna till Stockholm Globe Arenas broschyrer. Som gammal sportfotograf rycker det alltid i tarmen att plåta lite av det som händer på arenan också. När jag nu hade möjligheten att inte vara låst att bevaka vem som vinner utan kan smyga runt lite på läktarna och hitta andra vinklar än vanligt öppnas en ny värld. Har säker bevakat många hundra fotbollsmatcher som fotograf och suttit vi sidan om planen men aldrig varit på en som åskådare. Eftersom det var första Stockholmsderbyt på arenan var tifobilden på båda klackarna den givna bilden. Undrar hur många av fotograferna som tänkte på det? Spännande att se i morgondagens blaskor.

Tele2 arenas VIP ytor

AIK klacken

Tele2 arenas VIP ytor

DIF klacken

Tele2 arenas VIP ytor

DIF pepping i röken

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*