Masthead header

Det rör på sig

Tai Chi Tai Chi och en fantastisk kväll i Grövelsjön

I Lördags stod jag på samma scen som Gyllene tider i Tele2 arena. I söndags var det final i dam EM i Friends arena. Idag har det varit Tai Chi reportage för tidningen Turist i Grövelsjön. Det rör på sig, även om det går långsamt ibland. Fick två bilder utvalda till dagens bästa bilder i världen hos Reuters. Stor tyckte Per på Scanpix och ringde upp mig när jag satt i bilen igårkväll på väg till Falun. En stor förebild för mig är Gotlands fotografen Tommy Söderlund. Hans sms nådde mig i höjd med Mackmyra . – Strålande bild på Gullbrandsen ensam kvar på bänken.T  Det är sånt som gör att man orkar jobba vidare trotts att det är typ 35;e dagen utan ledighet.Bilden på Solveig Gulbrandsen efter förlusten var en av mina två bilder på Reuters topplista
Svenska Dagbladets förstasida idag och Tyska Der Speigel valde också den här bilden

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*