Masthead header

Halvtid i sommarjobben

Boboll i Sutkamo

Så är jag mitt uppe i årets sommarrace. Almedalen på Gotland och orienterings VM i finska Vuokatti avklarat. Jag och TT:s reporter Thomas Eriksson gjorde ett nerslag i den finska storklubben Sutkamos Pesepällo, eller det vi kallar Boboll på svenska, hemmamatch.Almedalen var sig likt. DN Kultur använde den här bilden på sin framsida för att beskriva jippot.
Jag och Sören har kamperat ihop sedan 2001 i Tammerfors. Nu slutar han på orienteringsförbundet och såklart var vi tvugna att stanna till i Sören på väg till Finska Vuokatti där orienterings VM just avgjorts. Vi har varit i Finland, Schweiz, Japan, Tjeckien, Ungern, Danmark, Ukraina, Norge, Frankrike och Bulgarien på äventyr tillsammans. Lycka till på Bilsportsförbundet Sören!
Inga guld men många medaljer är facit av årets upplaga av orienterings VM. Svenska herrlandslaget i stafett på väg att ta en silvermedaljTrött och hemlängtan men tåget kom aldrig så vi tog flyget hem från Finland istället.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*