Masthead header

Presskonferenser och fotboll

Erik Hamrén på presskonferensen idag

Idag har jag varit på presskonferens. Det var så länge sedan att jag inte minns när det senast begav sig. Min tillvaro har blivit mer planerad och jag vet oftast hur jobben ligger. Den här veckan är lugnt med förbokningar och då passar det bra att rycka in med kort varsel för bildbyrån TT/Scanpix. Presskonferens med Erik Hamrén i förmiddags och ett porträttjobb i Vällingby på eftermiddagen. Nyhetstempot sitter fortfarande i och det är kul att träffa gamla kollegor på fältet. Nicklas Green, sportreporter på TT skämtade och undrade om jag kände igen Hamrén? Han, Hamrén alltså, har ju en bild på sin kontorsvägg som jag tagit av honom så nog känner jag igen honom alltid. Lika sällan som jag numer är på presskonferenser är jag på fotboll och det är superkul att få förtroendet när det verkligen gäller. Scanpix har redan bokat mig för att göra EM finalen i damfotboll på Friends arena i slutet av Juli, tack för förtroendet Petra Lindell. Sist jag var på en stormatch var det Sverige vs Argentina. En supporter tog sig in på plan och kysste Lionel Messi på pannan. Jag satt nog bäst till för den bilden men min uppdragsgivare hade ingen användning av bilden och den är faktiskt opublicerad tills nu.Messi pussad av inrusande supporter i matchen Sverige-Argentina

Peter Holgersson - 14 juni, 2013 - 01:50

Årets sportbild 2013 🙂

Sorena - 24 juni, 2013 - 08:10

Årets sportbild tog jag förra året också men det var tyvärr fel jury:-)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*