Masthead header

Nu är det Chris i kungahuset

Madde blev glad att se mig igen.

Kungahuset har jag bevakat ända sedan jag flyttade till Stockholm 1995. Det har blivit många besök på slottet. De viktigaste händelserna är kungens 50 och 60 årsdag. Prinsessan Lilians begravning. Victorias student, bröllop och barndopet av dottern Estelle. Idag var det Maddes tur att gifta sig med Chris. Att jobba för TT/Scanpix vid sådana här tillfällen är en ynnest. Allt är serverat på ett silverfat av bästa Tobias Röstlund. Tobias och jag har känt varandra sedan Expressentiden 1993 och han är numer fotochef på TT/Scanpix. Bredbandskabel är självklart framdraget hela vägen till kameran. Stegar är på plats. Att slippa trängas med andra fotografer och alltid ha en egen position är guld värt, osv, osv.

KyssenFotografer i flock, det är skönt att ha gräddfilVictoria, Estelle och Daniel.Bröllopsbilder plåtas på inre borggårdenTT/Scanpixgänget, Anders Wiklund, Leif R Jansson, jag, Maja Suslin, Bertil Eriksson, Tobias Röstlund, Björn Larsson Rosvall, Janne Henriksson, Jessica Gow och Fredrik Sandberg har försett världen med bilder idag. Tack för gott sammarbete!

Peter Holgersson - 10 juni, 2013 - 12:33

Undrar om det var dig jag såg i tv när du tog bild nr två uppifrån – det liknade dig och bilden här bekräftar misstanken 🙂

Sorena - 11 juni, 2013 - 10:15

Misstänker att du har rätt

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*