Masthead header

Prinsessan Lilian

Idag begravdes prinsessan Lilian. Jag och fotograferna Anders Wiklund, Maja Suslin och Jonas Ekströmer hade förtroendet att dokumentera händelsen för omvärlden. Prinsessan Lilian har jag mött och fotograferat i många sammanahang och ofta tillsammans med sin Hovmarskalk Elisabeth Palmstierna. Det var som om Lilian skickade en sista  hälsning till Elisabeth Palmstierna genom att belysa henne på ett otroligt sätt. Tack Tobias Röstlund och Petra Lindell , Scanpix TT, för förtoendet.Hovmarskalk Elisabeth Palmstierna och Prinsessan Lilian var oskiljaktiga.Prinsessan Lilian och Björn Borg på Stockholm Open 2006 där Lilian var en institution.Porträtt av Prinsessan 2005

Peter Holgersson - 20 mars, 2013 - 01:06

Porträttat speglar verkligen hennes person, säger en som inte känner henne. Fint Sören!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*