Masthead header

Algarve

Kosovare Asllani snurrar upp Kinas försvar i premiärmatchen i Algarve cup igår kväll.

Tobago december 2012

I början på december 2012 var jag på Tobago för att göra bilder till resemagasinet Escape. Tidningen finns nu i tidningsställen. I jobbet ingick också några dyk. Trotts att bränningarna tog min snorkel och mask när jag var på väg in till en ensligt belägen vik så fick jag blodad tand. Att dyka är en fantastisk känsla och det finns oändligt många bilder som inte är tagna under ytan än. Nu är jag i Portugal en vecka och jobbar för Svenska Fotbollförbundet. Jag anlände igår natt till hotellet i Albuferia i Algarve på Portugals sydkust i samma bil som fd storspelaren och numera tränaren Stefan Rehn, fd damlandslagsbacken Jane Törnkvist, landshövding Lars Åke Lagrell och Tyresötränaren Tony Gustavsson.
Nu blir det fokus på damlandslaget några dagar men till helgen hoppas jag verkligen på att både vädret och förkylningen blir bättre för då, då skall jag dyka igen och ta mitt advanced certifikat. Det knystas om att skicka mig till både Egypten och Thailand på uppdrag under ytan så det gäller att vara förberedd.

Escapes öppningsuppslag från Tobago var värt att tappa både andan, masken och snorkeln för.

Trevona, du var lysande i vattenfallet!

Hoppas kunna gå på djupet igen på lördag.
Lina Tomsgård, tack för i måndags. Mer senare när magasinet Ping kommer ut.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*