Masthead header

Stiltje, kanske inte

Ibland händer det så mycket att man tycker att inget har hänt. Konstigt, tycker det varit så lugn senaste veckorna men när jag skall arkivera bilderna från senaste jobben inser jag att tempot nog varit ganska högt ändå. Här följer ett urval av bilder från några av jobben.Just det, Anna Lallerstedt med sin hund plåtade jag ju till boken om Gondolen…… och damlandslaget mötte ju AIK:s herrjuniorer, ett jobb för DN…Visst f…n, kocklandslkaget var ju på Gondolen och testade sin meny också…… och så var det ju en sväng till Åtvidaberg för att plåta Gustav Adelswärd och några tillSvenska Dagbladet publicerade ett 4 sidigt reportage från Hardanger som jag gjorde med Veronica Linarfve…… samtidigt som Entreprenör körde repet med Johan Skarborg och hans företag Academic WorksDet fanns tydligen tid att plåta ett ljusprov på Tele2 arena också en smällkall kväll…… och grundaren till nättjänsten Bambuser, Måns Adler träffade jag för fackförbundet DIKsen flög jag till Luleå och plåtade Mattias Bergqvist Boden i tisdags, samma dag som min syster födde en sonoch när strömstararna i Tyresö kämpar vidare i sin kamp för matkämpar ex Gotlänningen Urban Bäckström vidare för Sveriges företagareoch Anton Körberg börjar göra tv för Svenska spel.

Peter Holgersson - 4 februari, 2013 - 03:34

Tack för underhållningen – mer av detta Sören!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*