Masthead header

Tajmat till Tobago

Marie Thaarup går på djupet för tidningen Escape360

Idag fick jag förfrågan om att göra riktigt iskalla vinterbilder i snöstormen på Tele2 arena idag. Tyvärr kunde jag inte ta det uppdraget för jag måste ut och jobba lite under ytan i karibiska havet. Är på Tobago tillsammans med reporten Marie Thaarup på uppdarg för restidningen Ecape360 och resan känns minst sagt vältajmad. Förberedelserna har varit många inför den här resan. Vi skall bland annat göra några dyk och det var ett tag sedan sist, sådär 20 år tror jag. Teoriboken är läst och uppfrächningsdyk gjort i Sundbybergs badhus. Några investeringar är också gjorda. Mask, fenor, snorkel, ett dykhus till kameran samt kontaktlinser fixade. Vad gör man inte för konsten! Men det är spännande med nya utmaningar och dom är såklart till för att lösas. Första dagarna har det varit fokus på fisk och fågel. Idag riktar jag linsen mot mittemellan.

Dykare simmar runt en stor hjärnkorall

Kolibrier är ett vanligt inslag på Tobago

 Fladdermössen tar över när kolibrierna gått gått till sängs

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*