Masthead header

Bordsskick i Globen

Stort kort i dagens DN

Sprang på Anders ”Ribban” Ribenius, driftingenjör på SGA fastigheter när jag var i Globen i fredags. Han frågade om jag sett alla pingisborden i arenan inför stundande veteran VM. Jag såg direkt bilden i framför mig av alla rader av bord och frågade om jag kunde gå in i arenan och plåta. – Häng på sa Ribban och så tog vi hissen så långt upp det bara är möjligt i Globen. Väl uppe kom det in två spelare och började bolla vid ett av borden, klockrent, det blev liksom bara bättre och bättre det här. Ribban försvann ner på golvet ett stund och när han kom tillbaka sa han – Förresten vet du vem det är som spelar där nere? Mikael ”Äpplet” Appelgren och hans hustru Marita. Bingo, Äpplet är ju dessutom en av favoriterna till titeln i 50+ klassen. Äpplet kollade bilden i min kamera gillade den. Glad och upprymd ringde jag till min vän Martin Fransson på DN sporten och sa att jag har något han förmodligen är intresserad av men att villkoret var att bilden måste bli stor för att komma till sin rätt. Martin pratade med sportchefen Göran Löwgren som sopade rent och gjorde plats för bilden över ett helt uppslag i dagens tidning. Stort tack för stort kort Ribban, du är en hjälte!

Ribban är en vardagshjälte, här plåtad på sitt kära Söderstadion

Mark Earthy - 25 juni, 2012 - 02:39

Really nice picture! nice work.
Mark

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*