Masthead header

En ljus idé

I många år har jag arbetat med  Elinchroms blixtsystem och varit helnöjd. Både med blixtarna och med servicen jag får från den svenska återförsäljaren Aifo. Så när Anders och Anders frågade om jag ville bli en av deras referensfotografer blev jag verkligen glad. Kolla gärna in min sida på Aifo:  http://www.aifo.se/media/fotograf-soren-andersson_2see/

Elinchroms batteriblixtar ger friheten att ljussätta var man vill. Här tränar Clas Björling triathleten  på vägarna runt Mockfjärd, Dalarna.

En av dom stökigare plåtningarna med blixtarna var i lemurburen på Skanskenakvariet tillsammans med djurskötaren Bosse Johansson. Lemurerna for stundvis runt och välte stativen. Det hela slutade med en omslagsbild i Kollega.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*