Masthead header

Åsa och Mattias

 

 

I lördags vikarierade jag som bröllopsfotograf när Åsa och Mattias vigdes i Alla Helgons kyrka i Nyköping. Vädret var som bekant inte det bästa i helgen och när vi lämnade Stockholm kl 13 öste regnet ner. Vattenmassorna fortsatta att vräka ner till vi svängde av motorvägen in mot stan. När vigseln var avklarad kl 16.45 sken solen och några av bilderna vi tog rund Nyköpingsån ser ni här. Lite stolpe in kan man väl säga så här i fotbollstider. Mattias jobbar till vardags på tidningen Entreprenör och i senaste numret är mitt jobb om Maria Åkerberg omslag och mittvagnsuppslag. Undrar om det var Marias smink Åsa använde på bröllopet? Måste fråga henne nästa gång.

I den här Forden hämtade Mattias pappa hem honom från BB. I lördags tjänsgjorde den med samma chaufför som bröllopsekipage åt samma gosse.

Senaste Entreprenör…

 

med Maria Åkerberg

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*