Masthead header

Avlång vår

 

 

Anders Olshov (dock inte denna bild) medverkar i Sammhällsförlagets ”Forskning- till vilken nytta”

Har under våren rest upp och ner i vårt avlånga land för att plåta porträtt. Göteborg, Umeå, Sandviken, Örebro, Norrköping, Jönköping, flyg, Malmö, Malmö igen, Linköping och Linköping ingen och igen, tåg, flyg, Karlstad, mer Karlstad, flyg, bil, Gotland, båt, bil, mer tåg och några flygresor till, Stockholm för att göra några jobb mellan varje resa, Linköping, Frillesås osv. Nu har jag lämnat ifrån mig materialet till två böcker och ett antal magasinsartiklar. Måste erkänna att det känns både sorgset och skönt att släppa ifrån sig böckerna som jag levt med under en så pass lång tid som ett haft år. Det är som att släppa taget om en kär gammal vän. Kommande vecka upptas av orienterings EM i Falun. Det blir lite som att komma hem och träffa många gamla vänner igen, Sören, Sara, Mårten, Klas Tommy, Annichen Kringstad mfl mfl …

Charlie Hansson (dock inte denna bild) medverkar i Lättläst förlags ”Hitta din väg”

Mark Earthy - 13 maj, 2012 - 07:20

Nice work Sören.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*