Masthead header

På turne’

 

Maria och Mikael Åkerblom

Nu har min Sverige turne’ startat. Först ut var Frillesås några mil söder om Göteborg. Plåtade  Maria Åkerblom vars namn man stöter på bland hudvårdsprodukterna i välsorterade affärer. Blir kvar i Göteborg några dagar för lite mer jobb innan det bär av till Stockholm igen för att plåta Marcus Wallenberg till en av böckerna jag jobbar med. Nästa vecka bär det av till Umeå och Gävle. Veckan därpå väntar Örebro, Malmö, Linköping och Jönköping. Sen hörde jag något om Kiruna veckan därpå, hmm hoppas jag hinner en sväng till Gotland också innan orienterings EM i Falun i Maj? Och sen skulle det ju vara kul att träffa Mark och Marianne Earthy i England också innan trippen till Schweiz.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*