Masthead header

Sofias ansikten

Igår jobbade jag med skådespelerska Sofia Zouagui. Vi kommer att få se henne i Arne Dahl filmerna ”Upp till toppen av berget” i höst och tidigare har hon medverkat i bla ”Wallander Pyramiden” och ”Hundtricket”. När vi gick igenom plåtningen innan var Sofias önskemål att få så många olika ansikten som möjligt. Bilderna är till hennes hemsida www.sofiaz.com som kommer att piffas upp inom kort. Det är inte varje dag man har förmånen att ha en hel dag för att göra en porträttering och kontrasten till gårdagen är idag total. Efter ett jobb på TV4 och ett på Karlaplan lyfter nu flyget kl 10.15 till Malmö där nästa jobb väntar kl 14.00. Tack för igår Sofia och hoppas du klarar dig från förkylningar efter plåtningen i långklänning i snålblåsten bland Gamla stans gränder.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*