Masthead header

Axplock av maj


I början på maj tillbringade  jag en vecka på hemmaplan och sov några nätter i bilden för att få magiska möten med urtidens kvarlevor.

Det har varit en intensiv vår. Jag har bland annat lärt mig flyga radiostyrd helikopter, tagit sista bilden till boken om Gondolen, bevakat kongresser, varit på Gotland och jobbat, gjort min första web TV film för Kollega i berg och dalbanan på Gröna Lund, mm mm. På fredag avslutar jag maj månad med ett reportage för tidningen Turist i Malmö. Juni inleds med ett reportage i gruvan i Boliden och så skall jag plåta prinsessbröllop för Scanpix igen, det var ett par år sen sist.

Om Bergmancenter på Fårö kan ni  snart läsa i magasinet PING, fackförbundert DIK:s magasin. Eyal Sharon Krafft har såklart skrivit  texten!

Bilden på Bergmancenter ovan är plåtat med min GoPro Hero 3 monterade på min DIJ Phantom QuadracopterDär uppe ovanför A:et är min quadrakopter. Den som jag aldrig vet om den kommer tillbaka????Självporträtt från ovan, på Sveriges coolaste arena, Tele2 ArenaHär är min ledsagare på bygget, Lena Skogsberg  som också tagit bilderna på mig med min quadracoptern. Tack Lena!På onsdag är det pressvisning av Tele2 arena …… och här tar jag pressbilderna av gräsmattan.Jens Spendrup är ny ordförande i  Svenskt Näringsliv. förra veckan plåtade jag pressbilderna på honom.I lördags var jag ute på landet hos Anna, Saga, Kerstin och Erik Lallerstedt. Därmed var också sista bilden till boken om Gondolen tagen.Erik Lallerstedt älskar berg och dalbanor. Här visar han  mig en bild tagen på Tivoli i Köpenhamn förra veckan.Erik Lallerstedt har beställt en målning av bilden på dottern Anna med sin hund som jag tog i Rålambshovsparken i vintras.

Försvarsförbundet har haft sin årliga kongress i Haninge. Civil eller grönklädd, det verkar vara en viss skillnad.Svensk Näringsliv har också haft möte, framtidsmöte på Norra Latin där Jens Spendrup gjorde sitt första framträdande som ordförande.Annie Lööf var däroch Göte, förlåt Anders Borg var också där.
Clas Bodén och hans  PT Jörgen Karlsson plåtade jag för Enterprenör i fredags.

Jonathan Lindström gjorde ett lysande inhopp i radioprogrammet Spanarna för någon vecka sedan. Eyal Sharon Krafft blev nyfiken och snart går det att läsa om honom i Ping.

Mark Earthy - 27 maj, 2013 - 04:37

A nice lot of work Sören, you are showing that you can do any assignment well.

Sorena - 27 maj, 2013 - 04:44

Tack Mark!

Peter Holgersson - 29 maj, 2013 - 06:45

Tack för att du delar med dig av arbetsflödet Sören! Alltid spännande läsning!

Sorena - 29 maj, 2013 - 07:08

Självklart Peter!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*