Masthead header

Per och Jan Broman på Fotografiska

Idag publicerade Resumé mina bilder av bröderna Per och Jan Broman, grundarna av Fotografiska. Jag gav bröderna var sin blixt med bounser att ljussätta varandra med. Vid fototillfället hängde Andy Warhol utsällningen på väggarna. Resultatet blev kanonfint i tidningen och det är Anders Börgö som redigerat. Anders och jag jobbade första gången tillsammans på Gotlands Allehanda och sedan har vi följts åt till Länstidningen i Södertälje och nu ritar han in mina bilder när jag titt som tätt jobbar för Resumé.

Mark Earthy - 27 maj, 2011 - 07:17

Congratulations on the new website – looking really good.
Great picture of Per & Jan – 2 professionals taken by a professional.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*