Masthead header

Gotland Grand National och 25 års jubileum

 

Foto: Sören Andersson www.2see.se

Gotland Grand National

I år är det 25 år sedan jag och Maja Suslin gick på Hemse folkhögskolas fotolinje på Gotland. Det firar vi med att hålla en tre dagars workshop i sportfotografi för årets elever. Föreläsningar i fredags, Gotland Grand National igår och bildutvärdering idag. Mitt första GGN gjorde jag 1991 eller 1992 och då fick jag lämna in hela utrustningen för sanering, klä av alla kläderna innan jag hoppade in i bilen och det var ett elände att se något genom glasögonen för all lera. I år var det betydligt torrare och teleobjektivet betydligt längre. Kunde inte låta bli att trycka några rutor under tävlingarna igår och visar några här.

Foto: Sören Andersson www.2see.se

Gotland Grand National

Foto: Sören Andersson www.2see.se

Mycket rök utan eld – Gotland Grand National

webGGN_2014_14

Ovanligt torrt i år – Gotland Grand National

 

webGGN_2014_16

Foto: Sören Andersson www.2see.se

Pierre-Alexandre ”Pela” Renet segrade för fjärde året i rad

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*