Masthead header

Anna och jag är med bok

Jag och Anna Lallerstedt är med bok

Nu är boken om Gondolen tryckt. 200 sidor blev det tillslut. Under ett år har jag gjort nerslag lite då och då i restaurangen, i vinbaren och hemma hos familjen Lallerstedt och gjort reportage, porträtt och matbilder. Att få insyn bakom kulisserna på en av Sveriges mest kända krogar har varit både roligt och lärorikt. Måste medge att det var pirrigt att bläddra igenom boken tillsammans med Anna imorse trotts att vi noggrant gjort alla justeringar innan trycket. Att fotografera allt till en hel bok själv och sedan invänta kritiken är mer än pirrigt. Anna och vi andra som jobbat med boken dvs Viggo Cavling, Janne Sundling, Leif Holmkvist och Maggan Gustafsson är nöjda men vad skall media tycka när dom blir in bjudna till pressvisningen? Tack och lov är jag på Malta då och får väl hålla mig i exil ett tag om det skulle behövas. I höst väntar mer jobb då Gondolens hemsida skall förnyas, entrén skall få nya bilder och skyltfönstret vid slussen som idag gapar tomt skall fyllas med bilder. Jag fortsätter nog att titta upp på Gondolen och plåta mellan 11 och 13, det är störs chans att Lelle bjuder på lunch då.

OmslagetNågra smakprov ur boken

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*