Masthead header

Mixad vår

Det har varit en intensiv vår med blandade uppdrag. Lite sport, lite fest, lite kungligt, lite natur och ett boksläpp. Har fått förfrågningar om fler bokprojekt i höst och hoppas verkligen att det blir verklighet. Sommaren är nu fullbokad. 27-30 juni reser jag till Finland, tack Niklas Mattsson för ett fantastiskt uppdrag! 1-8 juli traskar jag runt Almedalen där jag tillsammans med Roger Thuresson tar mig an DNs bevakning av politikercirkusen. 9-12 juli bär det av till Oslo och 13-22 plåtar jag orienterings vm i Schweiz. Sommaren ser ut att bli minst lika intensiv som våren och det är jag tacksam för, det där med stranden har aldrig varit min grej.

Marcus Wallenberg plåtade jag till boken Forskning – till vilken nytta? som släpptes igår.

Globens vd Ninna Engberg fyllde 50 år och det blev ett ordentligt kramkallas i Skyview kaffé.

Många ville nog vara Ninna i torsdags

Fredrik Kullberg och mitt jobb om Östersjön blev ett mittuppslag i Ica Kuriren som kom ut idag

Stockholmsarenan bytte idag namn till Tele2 arena, jobbar järnet med det bokprojektet nu.

Bygget fortskrider i ur och skur

Nu tränar jag inför kommande naturuppdrag i slutet på juni i nordöstra Finland. Trädkrypare på ekstam.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*