Masthead header

Läckert i Globen

Minns mina ljuva år fram till 40. Då var det aldrig några problem att äta vad och hur mycket man ville. Dessutom var allergier inte något som bet på mig. I går kväll plåtade jag Ericsson Globes nya menyer, såg otroligt läckert ut. För en man som befinner sig över 40 sträcket och blivit en småfet rödvinsallergiker som kämpar med LCHF, Atkins, GI och alla andra metoder till beach 2015 eller kanske 2016 gäller det att ha moral, hööög moral. Dessutom är jag alltid bilburen så den där champagnen förblev oöppnad. Att hälften av en god middag består av synintrycket stämmer mer än väl kan jag intyga! Har klämt ner 7 kilo på ett par månader nu och när målet är nått lovar jag att komma tillbaka och frossa, men dit är det fortfarande många kilon till tyvärr.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*