Masthead header

Jobbe?

Har nu återvänt  till storstan igen. Styrde direkt kosan mot Canons reparationsverkstad i Solna när jag rullade av båten i Nynäshamn idag. Många jobb i Almedalen och ett stort reportage på Gotska Sandön till Familjemagasinet Äventyr slet hårt på kamerorna. Kamerareparatör Vejan hittar nog allt från sand och saltvatten till rester av ostmackor, hamburgerdressing och kaffe i dom. Men det går ju bra att plåta med en kompaktkamera också, bilden ovan är tagen på Gotska Sandön med en Fujifilm X100 med en fast 35 mm vidvinkel på. Nästa vecka lämnar jag nog in mig själv för reparation, skall faktiskt vara ledig en hel vecka denna sommar, men det sa jag förra sommaren också och då krockade Gotlandsbåtarna och jag var redan på väg till Visby när DN ringde …

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*